Reasumujac, to, że zmienia się struktura naszych ciał to prawda! Kochani, magia!

Hej kochana, ja również czynności (bezsennsowne tj sprzątanie, gotowanie, picie, jedzenie) dedykuję

SHANI2 napisał(a):Lwiczka napisał(a):Ubolewam, że nie mam na tym etapie życia czasu na pisanie (może nadrobię za jakiś czas), ale zgadzam się i co za traf, że akurat natknęłam się na ten postJa też mialam parę dni, kiedy jadłam ilości godne niemowlaka (w ogóle jem coraz mniej...
) i czułam się pełna energii. Trzeba jeść świadomie, wszystko trzeba robić świadomie...myśleć, spacerować, pić herbatę, a energię z tych czynności dedykować, nie trwonić jej. I jest to absolutnie inna jakość, ciężko opisać
![]()
Reasumujac, to, że zmienia się struktura naszych ciał to prawda! Kochani, magia!
Hej kochana, ja również czynności (bezsennsowne tj sprzątanie, gotowanie, picie, jedzenie) dedykujęRobię tak od niedawna kiedy dowiedziałam się, że energię można dedykować i obracać na spełnianie naszych oczekiwań. Znasz zaklęcie dedykacji do jedzenia i picia? Jak to robisz dokładnie>?
White_Owl napisał(a): Nie piszcie żebym jadł więcej bo ileż można jeść :p... Wiem że problem tkwi w głowie.
Powrót do Zdrowie, wygląd, świadomość ciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości