Kinia napisał(a):Ja mam taki fajny przykład gdzie do tej pory nie wiem co zadziałało: PP, cud boski czy pomyłka lekarzy![]()
![]()
Na tamtym brzydkim forum;p to opisywałam moją historie wykrycia guza i skierowania na oddział onkologiczny, wiec kto czytał to wie
dariaanna napisał(a):Ja szukam sposobu, więc też chętnie posłucham.
dream75 napisał(a):dariaanna napisał(a):Ja szukam sposobu, więc też chętnie posłucham.
Bardzo wiele zależy od mentalności, stylu życia i diety. O mentalności nie będę pisał, bo to wszyscy wiedzą. Styl życia każdy wie jaki ma. Jest taka książka "Źródło wiecznej młodości" Petera Keldera. Mój znajomy praktykował rytuały opisane w tej książce i pomimo 60 lat kondycję miał lepszą niz niejeden dwudziestoparolatek. Co do diety to jedną z lepszych wydaje się być raw foods. W filmie "Jedzenie ma znaczenie" jest sugestia by przynajmniej 51% spozywanej żywności to były surowe warzywa i owoce. Organizm jedzenie przetworzone termicznie traktuje jak toksyny i aby zniwelować ten efekt właśnie dlatego powinno byc te 51% surowizny. Ideałem oczywiście byłoby 100%.
James jeśli podejmiesz temat weganizmu to mam nadzieję, że nie dostaniemy bana
![]()
dariaanna napisał(a):Z tym, że u mnie jedzenie ma niewielki wpływ na ''problem''. Ale to oczywiście też jest bardzo ważne i nad tym staram się pracować, żeby lepiej się odżywiać.
Powrót do Zdrowie, wygląd, świadomość ciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości