SHANI2 napisał(a):staram się na 1000 % przejść na weganizm. Jem jajka od mamy mojej - mleko roślinne robię sama.
Tak spytam z ciekawości (broń Boże ze zgryźliwości) - jajka na diecie wegańskiej są ok?
SHANI2 napisał(a):staram się na 1000 % przejść na weganizm. Jem jajka od mamy mojej - mleko roślinne robię sama.
California napisał(a):Tak spytam z ciekawości (broń Boże ze zgryźliwości) - jajka na diecie wegańskiej są ok?
California napisał(a):Od jakiegoś czasu pomału przestawiam się na wegetarianizm (nie chcę rzucać się od razu na głęboką wodę z weganizmem, wszystko stopniowo, bo szybko się zniechęcam). Dzięki niektórym z Was tutaj odkryłam, że olej kokosowy jest świetnym zamiennikiem wielu innych produktów np. masła/margarynyJakie jeszcze produkty świetnie zastępują inne? Oczywiście inspiruję się w internecie, ale czasem niektórzy i tutaj na forum mają ciekawe alternatywy, o których jeszcze nie wiem
Powrót do Zdrowie, wygląd, świadomość ciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości