przez emilia87 » 15 lip 2016, o 14:45
Znalezione nie kradzione w sieci
Dekrety na przyplyw pieniedzy
Ja ……………… jestem już gotowa na pełny dobrobyt. Odczuwam pełny wewnętrzny spokój, gdyż wiem, że mam zapewnione wszelkie źródła utrzymania. Kochane pieniądze płyną do mnie szerokimi strumieniami z wielu stron. Pozwalam płynąć pieniądzom do mnie z dowolnych stron. Pozwalam im mnożyć się specjalnie dla mnie. Pozwalam im być ze mną i przy mnie i dla mnie. Kocham pieniądze w każdej ilości. Przyjmuję je z lekkością i łatwością. Cieszę się z ich przyjmowania. To prawdziwa ogromna radość przyjmować pieniądze i cieszyć się ich użytkowaniem. To prawdziwa ogromna radość i szczęście cieszyć się z życia pełnego dostatku. Duże sumy pieniędzy płyną do mnie z wielką radością lekkością i łatwością.
Ja ……………… już wiem, że posiadanie i operowanie naprawdę dużymi sumami pieniędzy jest całkowicie bezpieczne i niewinne. Wyzbywam się wszelkich przekonań, jakoby mogłoby być inaczej. Już teraz wiem, że pieniądze pozwalają na zapewnienie spokoju i szczęścia materialnego, na które w pełni zasługuję. Posiadanie dużych pieniędzy wspomaga rozwój w różnych dziedzinach życia. Rezygnuję z wszelkich ślubowań i przysiąg bratania się z innymi w ubóstwie i nędzy. Rezygnuję z łączenia się z innymi w ich ubóstwie, czy to materialnym czy duchowym. Uświadamiam sobie, że posiadanie dużych ilości pieniędzy współgra z rozwojem duchowym. Uświadamiam sobie również, że posiadanie dużej ilości pieniędzy jest dla mnie całkowicie bezpieczne, dobre, niewinne i w porządku. Uświadamiam sobie, że pieniądze wspomagają mój rozwój na wszystkich dla mnie ważnych płaszczyznach. Już wiem, że mogę doskonale prosperować i wieść życie pełne bogactw, nawet jeśli inni tak nie żyją. Już wiem, że stan ich zamożności zależy od ich własnych przekonań. Ja za to, idąc za swoimi własnymi przekonaniami i odczuciami, otwieram się całkowicie i do końca na przyjmowanie wszelkiego bogactwa, jakie ma dla mnie Bóg, jakie ma dla mnie świat. Świat jest pełen pieniędzy i bogactwa i ja jestem już gotowa na korzystanie z tych dóbr. Wiem, że rozwój osobisty idzie zawsze w parze z rozwojem materialnym. I już teraz godzę się na pełny dobrobyt, na posiadanie pełnych kieszeni pieniędzy, i posiadanie kont pełnych ogromnych sum pieniędzy. Już teraz otwieram się całkowicie na dobrobyt, który każdego dnia przenika mnie i napełnia mnie. Dobrobyt materialny i duchowy.
Ja ……………… przyciągam pieniądze z lekkością i łatwością. Pieniądze płyną do mnie lekko i łatwo i z coraz większej ilości źródeł. Pieniądze lubią mnie, a ja lubię pieniądze. Pieniądze lubią moje towarzystwo, a ja lubię towarzystwo pieniędzy. Odczuwam prawdziwą radość i lekkość kiedy myślę o pieniądzach. Odczuwam prawdziwą radość i lekkość, kiedy myślę o tym jak one do mnie przypływają. Odczuwam prawdziwą lekkość i radość, kiedy myślę, na co wydam te z łatwością i lekkością przyjęte i zarobione pieniądze. Wibracje pieniędzy wzbudzają we mnie zawsze poczucie lekkości, łatwości i radości. Pieniądze są energią lekką i łatwą do uzyskania, dlatego czuję się niezwykle lekko, radośnie i bezpiecznie, kiedy myślę o pieniądzach. Wiem, że mogę je dostać zawsze i wszędzie. Płyną one do mnie cały czas, stale, napełniając moje kieszenie i konta bankowe.
Ja ……………… jestem wdzięczna za płynące do mnie pieniądze. Kocham je i szanuję. I tak one kochają mnie i szanują. Czuję ogromną lekkość i radość. Czuję ogromną wdzięczność za cały dobrobyt, który jest moim udziałem. Jestem ogromnie wdzięczna sobie i Bogu za cały dobrobyt i dostatek, którego mogę doświadczać.
Ja ……………… dziękuję Ci Boże, za życie pełne dostatku, radości i lekkości. Dziękuję Ci, że już teraz przypływają do mnie te ogromne sumy pieniędzy, z posiadania których czuję prawdziwą radość i przyjemność
Powtarzanie tego naprawde dodaje skrzydel I az czujesz w srodku takie otwarcie jakbys nabrzmiewala ale znowu glos mi mowi ze ja przeciez nie jestem materialistka wiec jak chce przyjac ,miec nadmiar pieniedzy jakwiem ze nie jestem materialistka ale nic czytam dalej I dalej I dalej
- Za ten post autor emilia87 otrzymał podziękowania - 5
- cat_, Daisy, Nicky, TheMe, Świetlista